Wij zijn een onafhankelijk full service ontwerp- en bouwadviesbureau. Professioneel en betrouwbaar. De bundeling en combinatie van gespecialiseerde kennis en creativiteit, van vakmanschap en ervaring en een niet aflatende drive tot innoveren en slimmer werken maakt AREA08 uniek als ontwerp- en bouwtechnisch adviesbureau.

Het vertrouwen dat een bouwproject goed wordt opgestart, begeleid en afgerond is voor ons de belangrijkste motivatie om projecten te realiseren. Eerlijkheid en transparantie is daaraan onlosmakelijk verbonden, het leveren van een constante kwaliteit en afspraak is afspraak.

Voor opdrachtgevers betekent dit dat wij alle processen tijdens de bouw kunnen begeleiden. Van bouwinitiatief tot en met oplevering en alles wat daar tussen inzit, maar ook is het mogelijk slechts een fragment van het proces door ons te laten verzorgen.

Het ontwerp- en bouwproces doen we samen, we luisteren heel goed naar onze opdrachtgevers, we denken mee en indien gewenst willen we soms ook wel een beetje eigenwijs zijn, omdat we altijd de drive, de creativiteit en het verantwoordelijkheidsgevoel hebben om een project te voorzien van toegevoegde waarde en liefst meerwaarde.

AREA08 werkt graag samen met andere disciplines in de bouw.  Het bij elkaar brengen van verschillende vakdisciplines en collega’s met specifieke expertise ten behoeve van een bouwopgave is essentieel bij een goed bouwproces. De synergie die daarvan uitgaat resulteert altijd  tot een beter resultaat, want het is onmogelijk alle deskundigheid altijd zelf in huis te hebben.

Onze uitdaging is het met elkaar realiseren van ‘meer gebouw voor minder geld!

Neem contact met ons op

We zijn er even niet, maar stuur ons een e-mail en we nemen zsm contact met je op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken