Nieuwe Veemarkt
Ontwerp: Walon Architectenbureau
Uitwerking: AREA08

Ruim 10 jaar geleden speelde de gedachte om de Veemarkt van Leeuwarden te laten verhuizen uit het toenmalige FEC.  Dit hebben we destijds onderzocht (zie afbeeldingen). Toch is de veemarkt gebleven waar ze zat namelijk bij het huidige WTC.  De ontwikkelingen in dit gebied sluiten momenteel steeds minder aan op deze functie, vandaar dat verhuizing van de Veemarkt Leeuwarden wederom actueel is.


Bedrijfsverzamelgebouw Marssum (Fr)
Ontwerp: AREA08 + Walon Architectenbureau

Op verzoek van Bouwbedrijf Westra te Marssum is rondom de bestaande werkplaats met kantoor een bedrijfsverzamelgebouw ontwporpen. Na akkoord van de Gemeente/Welstand  had het ontwikkel- en bouwproces opgestart kunnen worden, maar de plannen zijn in  ‘in 2008 in de ijskast’ gezet door de opdrachtgever.


Kantoor met Werkplaats Heerenveen
Ontwerp: Walon Architectenbureau
Visualisatie: AREA08

Opdrachtgever wilde een kantoor met werkplaats realiseren en had hiervoor een kavel beschikbaar. Toch is het er nooit van gekomen. Alles afwegende werd er uiteindelijk gekozen voor voortzetting van het bedrijf in een bestaand pand elders in Heerenveen. 


Hotel bij Leeuwarden
Ontwerp: Walon Architectenbureau
Uitwerking: AREA08

De eigenaar van een bestaande horecagelegenheid aan de rand van Leeuwarden wilde een onderzoek naar de mogelijkheden om bij zijn bestaande restaurant een hotelcomplex met bowlingbanen te realiseren.  Naast de financiële consequenties moest het plan ook  door Gemeente en Welstand  worden beoordeeld. Dit al was positief.  Ondanks dat is het plan, dat speelde in 2008, er niet van gekomen.


Havenfront Workumertrekvaart Workum
Ontwerp : Architectenburo Greydanus bna Bolsward
Visualisatie : AREA08

De opdrachtgever wilde ten oosten van Workum een ontwerp voor de combinatie van boothuizen en wonen. Het plan uit 2008 ging evenwel niet door.

Meest recente projecten
Neem contact met ons op

We zijn er even niet, maar stuur ons een e-mail en we nemen zsm contact met je op!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken